6 Ekim 2015 Salı

Startup Istanbul Challenge 2015’in kazananı belli oldu

Startup Istanbul 2015’in kazananı Kenyalı girişim Nims oldu.

Startup Istanbul, her geçen yıl daha kalabalık ve daha fazla değerli konuşmacının katıldığı bir etkinlik oldukça gerçek anlamda bir global etkinlik halini aldı. Bu yıl Startup Istanbul’a katılanlar da bunun ne anlama geldiğini birebir deneyimleme şansı buldu. Çünkü bu yıl Startup Istanbul’da girişimcisinden, yatırımcısına, mentorundan, katılımcısına yaklaşık 100 farklı ülkeden tam 1800 kişi vardı.

Özellikle İstanbul’a ilk kez gelenler için Startup Istanbul dünyanın en güzel şehirlerinden birinde düzenlenen, dünyanın en başarılı girişimcilik etkinliklerinden biri!

Startup Istanbul’da bu yıl Dave McClure, Morten Lund, Aurore Belfrage, Steli Efti, Christopher Schroeder, Prof. Hans Wissema, Ross Kingsland, Nick Tommarello, Erhan Erkut gibi önemli konuşmacılarla birlikte ilk kez Türkiye’ye gelen Steve Blank katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Etkinliğin finali ise Startup Istanbul Challenge 2015 finaliyle birlikte gerçekleşti. Zorlu bir eleme sürecinin ardından ilk 15’e giren girişimler tek tek sahneye çıktı ve jüri önünde sunumlarını yaptı. Yapılan oylamanın ardından da Kenyalı Nims, Startup Istanbul Challenge 2015’in kazananı oldu.

Startup challenge winner is Nims from Kenya @istanbulstartup @nimskenya pic.twitter.com/tzNc0Rf75E

— Startup Istanbul (@istanbulstartup) 5 Ekim 2015

Şimdi hepimizin aklında şu soru var; Startup Istanbul 2016’da bizi ne gibi sürprizler bekliyor olacak?

 

Great night with Blank family @sgblank welcome to Istanbul pic.twitter.com/FaAwU3hEet

— Burak Buyukdemir (@burakbuyukdemir) 2 Ekim 2015

Sonrası Startup Istanbul Challenge 2015’in kazananı belli oldu Etohum.com Blog ilk ortaya çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder