1 Ekim 2015 Perşembe

Startup Istanbul girişimleri yarın buluşuyor!

Startup Istanbul için seçilen, dünyanın dört bir yanından 150 girişim yarın yani 1 Ekim’de İstanbul’da Microsoft Türkiye ofisinde bir araya gelecek. 

Startup Istanbul 3-5 Ekim tarihlerinde düzenlenen bir etkinlik olsa da aslında bu etkinliğin girişimcileri ve yatırımcılar kapsayan farklı aşamaları da mevcut. Bu aşamalardan ilki, yani girişimci kampı yarın İstanbul’da başlıyor. Yarın sabah 09:00’da Microsoft Türkiye ofisinde buluşacak olan girişimciler, Burak Büyükdemir’in açılış konuşmasının ardından mentorlarla ve diğer girişimlerle tanışma fırsatı bulacak.

Geçtiğimiz yıl Microsoft Türkiye’deki sunumlardan

Tüm gün sürecek eğitimlerin ardından 2 Ekim Cuma günü tekrar buluşacak olan girişimciler mentorlarla detaylı görüşmeler yapma şansı bulacak. Ardından 3 Ekim’de ise jüri, girişimlerle bir araya gelecek ve 5 Ekim’de Startup Istanbul Challenge finallerinde yarışacak girişimleri seçecek.

4 Ekim’de ise yatırımcılar özel etkinliklerde buluşacak. Etkinlik için yurt dışından gelen özel konuklar ve Etohum Yatırımcı Kulübü üyeleri önce VIP Dinner ve boğazda tekne turunda bir araya gelecek.

Geçtiğimiz yılki VIP Dinner’dan

5 Ekim ise tüm değerli konuşmacıların sahne alacağı, çok değerli Speed Networking etkinliğinin gerçekleşeceği ve Startup Istanbul Challenge’ın kazananının belli olacağı gün olacak.

Startup Istanbul’a halen kayıt olabilirsiniz: startupistanbul.com/register

Sonrası Startup Istanbul girişimleri yarın buluşuyor! Etohum.com Blog ilk ortaya çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder