19 Eylül 2015 Cumartesi

Gazze’nin ilk girişim hızlandırıcısı Gaza Sky Geeks de Startup Istanbul’da olacak

Gazze’nin ilk girişim hızlandırıcısı olan Gaza Sky Geeks’den Said Hassan ve Iliana Montauk da Startup Istanbul konuşmacıları arasına katıldı.

2011 yılında zorlu bir coğrafyada bulunan Gazze’de kurulan Gaza Sky Geeks, bölgenin ilk girişim hızlandırıcısı olma unvanını taşıyor. Şimdiye kadar 4 girişime hayat veren organizasyondan Said Hassan ve Iliana Montauk bu yıl Startup Istanbul’da konuğumuz olacak.

Iliana Montauk, Gaza Sky Geeks’te müdür olarak görev yapıyor. Harvard mezunu olan Montauk daha önce Monitor Group (Şimdilerde Deloitte bünyesinde bir şirket), Google ve Wamda’nın araştırma ekibinde görev almış. 2011 yılında da Gaza Sky Geeks’e katılmış. Montauk’un önceden başarısız bir girişim deneyimi de olmuş.

Said Hassan ise Gaza Sky Geeks’in hızlandırma süreçlerinden sorumlu yöneticisi. Daha önce Sadaf Technology Development ve Souq.com adına çalışmış olan Hassan, özellikle pazarlama alanında çok tecrübeli bir isim.

Said Hassan ve Iliana Montauk; Steve Blank, Dave McClure, Nalden, Morten Lund gibi isimlerle birlikte Startup Istanbul’da olacak.

Startup Istanbul’a hemen kayıt olun: startupistanbul.com/register

Sonrası Gazze’nin ilk girişim hızlandırıcısı Gaza Sky Geeks de Startup Istanbul’da olacak Etohum.com Blog ilk ortaya çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder