8 Eylül 2015 Salı

Startup Mauritania da Startup Istanbul partnerleri arasına katıldı

Kuzeybatı Afrika’da yer alan Moritanya’nın ilk girişim hızlandırma programı olan Startup Mauritania, Startup Istanbul partnerleri arasına katıldı.

Girişimcilik dünyasında dikkat çekmeye başlayan, önümüzdeki yıllarda önemli bir potansiyel ortaya koyması beklenen Afrika bölgesi, Türkiye gibi gelişme sürecinden geçmekte olan ülkelere yöneliyor. Startup Istanbul da Afrikalı girişimlerden artan sayıda başvuru almaya devam ediyor.

Bu durum Startup Istanbul partnerlerine birçok Afrikalı hızlandırıcının da katılmasını sağlıyor. Kuzeybatı Afrika’da yer alan küçük bir ülke olan Moritanya’nın ilk girişim hızlandırıcısı Startup Mauritania da bunlardan biri. Ülke genelinde çeşitli etkinlikler, paneller düzenleyen, girişimlere yatırım yapan – yatırımcı bulmalarına destek veren Startup Mauritania, ayrıca uluslarası organizasyonlarla işbirliklerine imza atarak girişimleri ülke dışına açabilmeyi hedefliyor. Startup Istanbul’da da çeşitli çalışmalara imza atacaklar.

3-5 Ekim’de Steve Blank, Dave McClure, Nalden, Morten Lund gibi isimlerin katılacağı Startup Istanbul’a kayıt olmak için: startupistanbul.com/register

Sonrası Startup Mauritania da Startup Istanbul partnerleri arasına katıldı Etohum.com Blog ilk ortaya çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder