5 Eylül 2015 Cumartesi

Mad Max de Uber’e katıldı

Uber, farklı tanıtım aktivitelerine devam ediyor. Şirket, Seattle’da kullanıcılara standart araçlar yerine Mad Max dünyasından fırlamış araçlara binme imkanı sundu.

Uber daha önce Deadmau5 gibi ünlü isimleri sürücü yaparak farklı tanıtımları hayata geçirmişti. Seattle’da hayata geçirilen kampanya da en az Deadmau5 kadar dikkat çekici. Ancak bu sadece Uber’in kendi faaliyetleri için düşünülmüş bir fikir değil. Warner Bros. ile işbirliği yapan Uber, piyasaya yeni çıkan Mad Max oyununun tanıtımı için böyle bir çalışma gerçekleştirmiş.

29 – 31 Ağustos tarihlerinde arasında Seattle şehir merkezinde dileyen Uber kullanıcıları, Mad Max filminden esinlenilerek yaratılan araçlarla seyahat etme şansı yakalamış. Tanıtım faaliyetlerinin bir parçası olarak tüm bu araçlarla yapılan seyahatlar ücretsiz yapılmış. Zira post – apokaliptik dünyada paranın pek de bir anlamı yok (!)

Kaçırmayın: Startup Istanbul 3-5 Ekim’de dünyaca ünlü isimleri İstanbul’a getiriyor. Hemen kayıt olun: startupistanbul.com/register

Sonrası Mad Max de Uber’e katıldı Etohum.com Blog ilk ortaya çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder