27 Eylül 2014 Cumartesi

IBM’den Jale Akyel Startup Istanbul’da

IBM’de Ekosistem Gelişim Müdürü olan Jale Akyel, 30 Eylül’de Startup Istanbul’da olacak.

Eğitimini ODTÜ’de akaryakıt mühendisliği ve jeotermal enerji üzerine alan Jale Akyel, bu dönemde araştırma asistanı olarak da görev almış. Ardından 1988 yılında IBM bünyesine Mainframe sistem uzmanı olarak katılan Akyel, uzun yıllar bu görevi sürdürmüş. 1997 yılında ise IBM Software grubunda ürün satış destek sorumlusu olarak görev almaya başlamış. 2002 – 2004 yılları arasında Türkiye’den ayrılan ve İtalya – Milano’da Güney Avrupa satış müdürü çalışan Jale Akyel, 2004 sonunda Türkiye’ye dönüp ibm.com departman müdürü olmuş.

2006 yılında IBM Türk’ün üniversite ilişkileri ve sosyal sorumluluk projelerini devralan Jale Akyel, 2009 yılında Türkiye ile birlikte Orta ve Doğu Avrupa’da da üniversite ilişkilerinin başına getirildi. 2010 yılında ise Istanbul Innovation Center ve Ekosistem gelişim gruplarından sorumlu oldu.

Girişimcilik ekosistemi ve üniversiteler ile önemli çalışmalara imza atan Jale Akyel, son olarak Şili’de IBM Corporate Service Coprs programı çerçevesinde sivil toplum örgütleriyle mikro girişimleri desteklemek adına çalışmalar yapmıştı.

Jale Akyel ve daha birçok değerli konuşmacıyı dinlemek için 30 Eylül öncesinde Startup Istanbul’a kaydolun!

Startup Istanbul

The post IBM’den Jale Akyel Startup Istanbul’da appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder