18 Ekim 2014 Cumartesi

Shoppala.com’dan Girişimcilere Destek Yarışması

Shoppala.com, girişimcilere maddi destek ve mentörlük sunmayı hedefleyen iş fikri yarışmasını başlatıyor.

Robert Maier ve Johannes Schaback tarafından 2009 yılında kurulan Shoppala.com, 2011 yılında Axel Springer’in şirketi satın almasıyla birlikte büyüme hayallerini gerçekleştirme fırsatı buldu. Shoppala.com bugün 198 çalışanıyla artık girişim aşamasını başarıyla geride bırakmış, büyük şirket olma yolunda ilerleyen bir şirket.

Shoppala.com’un kuruluşu da iki girişimcinin evlerinin salonunda otururken akıllarına gelen fikirlere dayanıyor. Dolayısıyla Robert Maier ve Johannes Schaback girişimcilik süreçlerini bizzat deneyimleme fırsatı bulmuşlar. Şimdi de girişimcilere en zorlu dönemler olan başlangıç ve büyüme dönemlerinede destek olmayı hedefliyorlar.

Shoppala.com’un yeni iş fikri yarışması girişimcilere hem mentörlük hem de isimlerini duyurma şansı tanıyacak. Ayrıca kazanan girişim 2.000 TL’lik para ödülünün de sahibi olacak.

Shoppala.com’un yarışmasına katılabilmek için üniversite öğrencisi olma şartı aranıyor. Fikir konusunda ise bir sınırlama yok. Ayrıca yarışmada kazanan projeler, proje sahibi girişimcilerin özelinde kalmaya devam edecek. Yani Shoppala.com kazanan girişimcilerin marka ve patent haklarına müdahil olmayacak.

Yarışma hakkında daha detaylı bilgi için: Link

The post Shoppala.com’dan Girişimcilere Destek Yarışması appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder