23 Temmuz 2015 Perşembe

Apple Watch 31 Temmuz’da Türkiye’de

Apple’ın akıllı saati Watch, 31 Temmuz saat 07.01’den itibaren Apple Store üzerinden Türkiye’deki meraklıları ile buluşacak.

9 Mart’ta tanıtılan Watch, 10 Nisan tarihinde dokuz ülkede 349 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştu. Kademeli olarak dünyaya sunulan cihaz, 26 Haziran’da gerçekleştirilen ikinci dalgada yedi ülkede daha raflara çıkmıştı.

Apple’ın bugüne dek sunduğu en kişisel teknoloji olarak tanıttığı Watch, Türkiye’de üç farklı model ve 38 farklı kombinasyon seçeneği ile satışa çıkacak. En uygun fiyatlısı 1249 TL fiyat etiketi taşıyacak olan Watch’un 18 ayar altınla bezeli modeli ise 56 bin TL karşılığında alıcı bekleyecek.

Apple Watch’u iOS 8.2 veya üstü bir sürüme sahip iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile kullanmak mümkün. Markafoni daha önce sınırlı sayıda Apple Watch Sport Edition satışa sunmuştu. Yani Türkiye’deki ilk Watch kullanıcılarından biri olma şansını çoktan kaybettiniz, üzgünüz.

Watch’un Türkiye’ye gelmesiyle birlikte, ülkemizdeki mobil uygulama ve oyun geliştiricileri için de yeni bir kulvar açılıyor. Apple’ın binlerce uygulamaya sahip olduğunu belirttiği akıllı saati için halihazırda Türkiye’den de uygulamalar geliştirildi.

Sonrası Apple Watch 31 Temmuz’da Türkiye’de Etohum.com Blog ilk ortaya çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder