11 Temmuz 2015 Cumartesi

Vertical sağlık alanındaki girişimleri Finlandiya’ya çağırıyor

Finlandiya merkezli girişim hızlandırıcı Vertical, sağlık ve iyi yaşam alanındaki girişimcileri programına davet ediyor. Programa başvurular 19 Temmuz’a kadar devam ediyor.

Girişimcilik anlamında Avrupa’nın önemli merkezlerinden biri olan Finlandiya’da faaliyet gösteren Vertical, 19 Temmuz’a kadar girişimci başvurularını kabul ediyor. Özellikle sağlık ve iyi yaşam alanına yoğunlaşan girişimlerle ilgilenen Vertical seçtiği girişimlere 6 aylık ofis alanı, 4 ay boyunca sürecek girişim hızlandırma programı ve 150 bin avroya kadar tohum yatırımı imkanları sunuyor.

Finlandiya’nın Espoo kenti Nokia ve Rovio gibi dünya devleriyle ünlü olsa da Vertical alanını özelleştirmeyi tercih eden biri hızlandırıcı. Öncelikli olarak sağlık, sağlıklı yaşam ve sağlık alanında büyük veri yönetimine dair girişimleri hedef alan Vertical’in giyilebilir teknoloji ve akıllı ev uygulamalarına da ilgisi var.

24 Ağustos’ta başlayacak 2015 yılı sonbahar programına başvurular 19 Temmuz’a kadar devam edecek. Programa kabul edilen girişimler kasım ayında düzenlenecek olan Slush etkinliğine de katılma fırsatı bulacak.

Vertical hakkında daha fazla bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz.

Sonrası Vertical sağlık alanındaki girişimleri Finlandiya’ya çağırıyor Etohum.com Blog ilk ortaya çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder