4 Temmuz 2015 Cumartesi

Uber İstanbul’un ardından Bodrum’da hizmet vermeye başladı

Son dönemde Türkiye’ye özel ilgi gösteren Uber, dünyada ilk İstanbul’da devreye soktuğu UberBoat’un ardından, şimdi de UberGo ve UberXL servisleriyle Bodrum’da hizmet vermeye başladı.

Bodrum, İstanbul’un ardından Uber’in ülkemizde hizmet verdiği ikinci şehir oldu. Uber’in yakında İzmir ve Ankara gibi diğer büyük şehirlerde de faaliyete geçmesi muhtemel görünüyor.

Birçok ülkede büyük protestolarla karşılanan Uber, en son Fransa’dan bunların en şiddetlisine maruz kalmış ve arabaların yakıldığı, köprülerin kapatıldığı protestoların ardından Uber’in Fransa ve Paris’te bulunan Avrupa tepe yöneticileri tutuklanmıştı.

Uber’in Bodrum’da faaliyete soktuğu fiyat çizelgesi ise şu şekilde:

UberGo

Türkbükü – Yalıkavak Marina: 36/46TLBodrum Marina – Yalıkavak Marina: 44/54TLBitez Aktur – Bodrum Marina: 26/36TLGümüşlük – Turgutreis Marina: 20/30TLBodrum / Bitez / Gümbet – Havalimanı: 85TLYalıkavak – Havalimanı: 95TLTürkbükü – Havalimanı: 90TL

UberXL

Türkbükü – Yalıkavak Marina: 55/66TLBodrum Marina – Yalıkavak Marina: 66/76TLBitez Aktur – Bodrum Marina: 41/51TLGümüşlük – Turgutreis Marina: 33/43TLBodrum / Bitez / Gümbet – Havalimanı: 100TLYalıkavak – Havalimanı: 135TLTürkbükü – Havalimanı: 120TL

Sonrası Uber İstanbul’un ardından Bodrum’da hizmet vermeye başladı Etohum.com Blog ilk ortaya çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder