8 Aralık 2015 Salı

Türkiye’nin ilk Google Geliştirici Zirvesi, 19 Aralık’ta İstanbul’da

Google Developers Launchpad programı çerçevesinde gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin ilk Google Geliştirici Zirvesi, 19 Aralık’ta İstanbul’da. Teknik bir etkinlik olan bu zirveye davet edilecek girişimler başvurular arasından seçiliyor.

Google Developers Launchpad programı başarılı uygulamalar oluşturulmasına ve ölçeklendirilmesine destek sağlamak için Google tarafından kurulmuş bir program. Bu program; girişimlerin, uygulama geliştirme, dağıtma ve para kazanmasına olanak tanımak için, Google altyapısı (cloud, firebase), kullanıcı deneyimi yorumları, topluluk danışmanlığı ve program etkinlikleri gibi olanaklar sağlıyor. Etohum’un da üyesi olduğu bu programa zirveden bağımsızı olarak dilediğiniz zaman başvurabilirsiniz.

Google Developers Summit ise yine Google tarafından dünyada birçok farklı ülkede düzenlenen bir etkinlik ve bu yıl ilk kez Türkiye’de de organize ediliyor.Etkinlik, dünyanın dört bir yanından gelecek Googler’lar ile kod laboratuvarları ve teknik konuşmalar içeriyor. Bu sebeple hem katılımcı hem de girişimci tarafında teknik bilgiye sahip kişilere hitap ettiğini söyleyebiliriz. Nitekim Google, zirveye sadece davet üzerine katılımcı – girişimcileri kabul ediyor.

Google ekibi girişimcilerde aradıkları kriterleri kapalı tuttuğu için verebileceğimiz tek tavsiye bir Android uygulamanızın bulunması olabilir. Başvurmak için bu formu doldurabilirsiniz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder