17 Mart 2015 Salı

İnovasyon İstanbul 2015 21 Nisan’da Deniz Müzesi’nde

Açıkinovasyon.com tarafından organize edilen ve önceki senelerde İnovasyon Buluşmaları ismiyle düzenlenen etkinlik, bu yıl İnovasyon İstanbul ismiyle ilk kez ve toplamda 3. kez düzenleniyor.

Etohum’un da destekleyicisi olduğu İnovasyon İstanbul 2015, tümüyle inovasyon odaklı bir tema etrafında iş dünyasını ve katılımcıları buluşturuyor. Etkinliğin temel amacı, iş hayatında bir şekilde inovasyon ile kesişen İnovasyon, Pazarlama, İş Geliştirme, Ar-Ge, Ürün Yönetimi/Geliştirme, Süreç Yönetimi, Kalite/Organizasyon, Üretim vb. alanlarda çalışan profesyoneller ve yöneticiler arasında bir sinerji ortamı oluşturmak ve inovasyonun nasıl yapılacağına dair pratik uygulamaların paylaşılmasını sağlamak.

21 Nisan 2015’de İstanbul Deniz Müzesinde gerçekleşecek konferansta 6 farklı tema ve 18 konuşmacı yer alacak. Bu yılki konuşmacılar arasında Intel Başkan Yardımcısı Prof. Martin Curley, TomTom International Başkan Yardımcısı Peter Overmann, Barclays İnovasyon ve Müşteri Stratejileri Başkan Yardımcısı Angy Aboud gibi renkli ve deneyimli isimleri yer alıyor.

Etkinliğe kayıt olmak için www.inovasyonistanbul.com adresini inceleyebilir ve indirimli kayıt avantajlarından yararlanabilirsiniz.

The post İnovasyon İstanbul 2015 21 Nisan’da Deniz Müzesi’nde appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder