11 Kasım 2015 Çarşamba

Google Campus Brezilya Yolcusu

Yazar: Said Murat – Brezilyadan.com, Sao Paulo – Brezilya

‘Girişimcilik ruhu Brezilyalıların damarlarında var’ Bu sözler Google yönetimine ait. Hal böyle olunca, Google Campus, Brezilya yolcusu demek düşer bize.

Google’ın dünya’da sadece birkaç ülkede kampüsü bulunuyor. Bu da demek oluyor ki, Google sadece gençlerine ve ekosistemine inandığı ülkelere kampüs açıyor ki girişimciler gerekli eğitimi alsın ve yatırımcılar ile yollarına sorunsuz devam edebilsinler. Sao Paulo’da bu noktalardan biri. Brezilya’nın en büyük kenti Sao Paulo’yu da Google yükselen yıldız olarak görüyor, yeni girişimler için.

Sao Paulo’da açılacak Google Campus ile, girişimcler yatırımcılar ile buluşacak, sunumlar ve hazırlıklar yapılacak, kamplar ve etkinlikler düzenlenecek, fuarlar ve programlar sahne alacak.

Dünya’da Google Campus görebileceğimiz şehirler ise şunlar: Tel Aviv, Londra, Seoul, Madrid ve Varşova (yakında). Bu şehirler San Francisco ve Dublin ofisleri haricindeki Campus yerleri, tabi ki.

Google, Güney Amerika’daki önemli tüm etkinliklerini burada, Sao Paulo Campus’te gerçekleştirmeyi planlıyor. Ayrıca girişimci gençler için düzenli etkinlikler düzenlenecek ve içeride keyifli zamanlar geçirerek StartUp projeleri üzerinde çalışmaları sağlanmış olacak.

Açıldığı gün yine size buradan duyurmak ümidi ile…

Sonrası Google Campus Brezilya Yolcusu Etohum.com Blog ilk ortaya çıktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder