19 Şubat 2014 Çarşamba

Player.me Oyun Severlerin About.me‘si Olmak İstiyor

About.me kişilerin profil sayfalarını sunmak üzerine geliştirilmiş bir platformdur. Bu platform, kullanıcılarına kendilerini ifade edebilecekleri bir sayfa oluşturmalarına olanak sağlar. 2010’da kurulmuş olan About.me’nin değerinin bugün 35 milyon civarında olduğu söylenmektedir.

Geçtiğimiz günlerde özel olarak finanse edilen sosyal oyun platformu Player.me oyunların ve oyun severlerin online bir profil oluşturabileceği beta sürümü ile piyasaya sürüldü. Player.me ’nin hedefi oyun severlerin About.me ‘si olmaktır.

Şirketin kurucusu ve CEO’su olan Sean Fee, kullanıcıların diğer kullanıcıları takip edebilecekleri, oyunlar ve oyun severler hakkında daha güncel haberlere ulaşabilecekleri sosyal bir platform oluşturduklarını; kullanıcıların yalnızca site tarafından gönderilen iletilere değil Twitter güncellemelerine, YouTube videolarına ve diğer sosyal medya akışlarına buradan ulaşabileceklerini ifade etmiştir.

Sean Fee aynı zamanda oyun şirketleri ve oyun geliştiricileri ile de iletişimde olduklarını ve bu kişilerle iş ortaklıkları geliştirerek tüm platform kullanıcılarına bu değeri kazandırmayı hedeflediklerini belirtmiştir.

Ne yazık ki oyun piyasasında çok fazla oyuncu olduğundan dolayı Player.me’nin sesini duyurması ve yaygınlaşması için önünde zorlu bir süreç bulunmaktadır. Örneğin GamesGrabr geçtiğimiz yıl yayımlanmış olup oyun severlerin Pinterest’i olmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Playfire da bu alanda Player.me’nin en büyük rakibi olarak görünmektedir fakat Sean Fee’nin açıklamalarına göre Player.me daha geniş çapta sosyal bağlantılar içeren daha açık bir ağ oluşturmaya çalışmaktadır.

 

Kaynak:

Player.me Wants To Be The About.me For Gamers, But It’s Going To Be Tough

about.me

 

The post Player.me Oyun Severlerin About.me‘si Olmak İstiyor appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder