18 Nisan 2015 Cumartesi

‘Success Kid’ bu kez babasını ameliyat ettirmeyi başardı

Kitle fonlama kampanyaları genelde yeni ürün ve projelerin hayata geçirilmesi için kullanılır. Ancak bu kez bir ailenin babasını kurtarmasını sağlamaya çok yakın.

Justin Griner, çok ünlü bir çocuğun babası ama birçoğumuz o çocuğun ismini bile bilmiyoruz. Oğlu Sam aslında internet ortamında ‘Success Kid’ olarak ünlenen fotoğrafın kahramanı olan sevimli ufaklık. Bugün 8 yaşında olan Sam, babasını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalınca ortaya internetin güzel hikayelerinden biri çıkmış.

Sam’in annesi, böbrek nakline ihityaç duyan eşi için bir kitle fonlama kampanyası başlatmış. 2009 yılından bu yana böbrek sorunları yaşayan ve sürekli diyaliz makinesine bağlı kalmak zorunda olan Justin Griner için yeni bir organ nakli tek şans olunca ortaya ailenin karşılaması güç bir miktar çıkmış. Bunun için de GoFundMe üzerinde bir kampanya başlatmışlar. Aslında aile Sam’in ününü bu kampanyada kullanmamış. Ama The Daily Dot isimli yayın onlarla bir röportaj yapınca bu ün kampanyaya ekstra bir katkı sağlamış. Ailenin istediği 75 bin doları geçen kampanya 100 bin dolar seviyesine kadar ulaşmış.

Elbette ameliyat henüz gerçeklemediği için Justin Griner’ın zamana ihtiyacı var. Ancak eğer sağlığına kavuşursa Sam ile birlikte başarmış olacaklar ve Sam gerçekten bir ‘Success Kid’ olacak.

İnternet hep hayatımıza kattığı bilgi ve kolaylıklar, yarattığı iş imkanlarıyla gündemimizde oluyor. Fakat internet aynı zamanda çok güzel ve insanı hikayelerin de gerçekleşmesini sağlayan, yarattığımız en önemli şeylerden biri.

The post ‘Success Kid’ bu kez babasını ameliyat ettirmeyi başardı appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder