20 Nisan 2015 Pazartesi

Tozlu.com artık 79 ülkeye gönderim yapıyor

Modaya odaklanan yerli e-ticaret sitesi Tozlu.com, gönderim alanına dünyanın dört bir yanından 79 yeni ülkeyi ekledi.

Fransa, İngiltere ve diğer Avrupa ülkeleriyle Birleşik Arap Emirlikleri,İran, Katar, Kuveyt ve Bahreyn’in de olduğu Orta Doğu ve Kuzey Amerika’da ABD ve Kanada gibi oldukça geniş bir coğrafyaya açılan Tozlu.com, küresel çapta kesintizi hizmet verebilmek için son bir yılda yazılım, lojistik, sunucu ve müşteri hizmetleri gibi süreçlerini elden geçirdi.

Yakın tarihte iştiraki InfoFort ile Bilkent’ten CBKSoft’un çoğunluk hissesini satın alan Aramex ile iş birliği yapan Tozlu.com, uluslararası taşımacılık ve lojistik firmasının küresel erişiminden fayda sağlıyor.

Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, Almanca ve Fransızca dil seçeneklerini de bünyesine katmaya hazırlanan Tozlu.com, yurt dışındaki potansiyel müşterilerinin ilgisini TV reklamlarıyla cezbetmeyi planlıyor.

Yurt dışın siparişlerde ödeme için PayPal ve kredi kartı kabul eden portal, dağıtım için Türkiye’deki lojistik merkezini kullanıyor. Buradan yola çıkan siparişler gönderilen ülkeye göre 2-10 gün içinde müşterilere ulaştırılıyor.

Bugün günlük ortalama 8-10 bin koli (ortalama 25 bin ürün) gönderimi yapanTozlu.com’un yeni lojistik merkeziyle bu sayının 20-25 bin koliye (50-55 bin ürün) ulaşması planlanıyor. Yalnızca Türkiye’de 3.5 milyon üyesi bulunan Tozlu.com aylık ortalama 15 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor.

The post Tozlu.com artık 79 ülkeye gönderim yapıyor appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder