20 Ağustos 2014 Çarşamba

Uber’den Kullanıcılara: Bize Sahip Çıkın

Uber, tüm dünyada yasa yapıcılar ve şehir yönetimleriye uğraşmaya devam ediyor. Özellikle Avrupa ve Amerika’da Uber’in karşılaştığı engeller bir hayli fazla. Hatırlarsanız kısa bir süre önce Almanya’nın başkenti Berlin’de Uber’in faaliyetlerini durdurması istenmişti.

Uber, her seferinde yenilik ve inovasyon vurgusu yaparak ve hukuksal yollara başvurarak alınan kararları geri çevirmeye çalışıyor. Şimdi bu konuda kullanıcılardan da yardım istemeye karar vermişler.

Uber Kaliforniya ekibi, kullanıcılara bir e-posta göndermiş. e-posta’da kullanıcılara Kaliforniya yönetiminin almaya hazırlandığı bir karardan bahsediliyor. Kaliforniya’da yönetim, Uber’in yasaklanmasını oylamaya hazırlanıyor. Uber, bunu gelişmenin önüne konmuş bir engel ve taksi lobisinin bir çabası olarak nitelendirmiş.

Uber’in kullanıcılardan isteği ise kendilerine sahip çıkılması. e-posta’da şehir senatosunun üyelerinin telefon numaraları yer alıyor. Uber, kullanıcılardan bu üyeleri arayıp Uber’i savunmalarını istiyor.

Uber, Kaliforniya’da UberX servisiyle hizmet veriyor. Şehirde birçok kullanıcıları da mevcut. Bakalım kullanıcılar Uber’e sahip çıkabilecek mi?

The post Uber’den Kullanıcılara: Bize Sahip Çıkın appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder