10 Kasım 2014 Pazartesi

Bernard Huang Master In Growth konuşmacıları arasına katıldı

Oldukça farklı bir geçmişe sahip olsa da Growth Hacking alanında önemli bir isim olmayı başaran Bernard Huang, 12 Aralık’ta İstanbul’da düzenlenecek Master In Growth konferansında konuşacak.

Bernard Huang, geçmişte özellikle restorancılık alanıyla ilgilenmiş. 2010 – 2011 yılları arasında bir barbekü restoranına ortak olan Huang, 2013 yılında da yine restoran sektöründen önemli isimleri ve bloggler’ları bir araya toplayarak SXSW’in en büyük ikinci etkinliğine imza atmayı başarmış. Bunu yaparken sadece 200 dolarlık bir bütçe kullanmış. Bu da Huang’ın Growth Hacking alanında neden ön plana çıktığını gösteren örneklerden biri.

Huang startup’lara da yabancı değil. 2011 yılında Mosec isminde bir tür mobil sekterlik hizmeti üzerinde çalışan Huang, bu projesi için 70 bin dolarlık yatırım almayı başarmış. Yine 2013 yılı içerisinde de ev yapımı yemeklerin internet üzerinden satıldığı Food By People projesini hayata geçirmiş. Bu proje, Wired’a da konu olan 37 dolarlık yatırım alan 6 projeden biri olmuş. (Evet, sadece 37 dolar)

Bernard Huang şu sıralar emlak brokerliği üzerine çalışan 42Floors şirketinde Growth Hacker olarak görev yapıyor.

Bernard Huang ve daha birçok önemli Growth Hacker’in sahne alacağı Master In Growth konferansına bu linkten kayıt olabilirsiniz.

The post Bernard Huang Master In Growth konuşmacıları arasına katıldı appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder