24 Kasım 2014 Pazartesi

Growth Hacking ustaları İstanbul’a geliyor

12 Aralık’ta Etohum olarak düzenleyeceğimiz Master in Growth konferansında, Türkiye’yi sektörün dünya çapında yükselen kavramlarından biri olan Growth Hacking ile tanıştıracağız. 

Etohum konferansları kapsamında düzenlenen ve dünyanın en başarılı dijital pazarlama uzmanlarının katılacağı bir günlük Master in Growth konferansı, girişimcilik dünyasının son yıllarda en gözde kavramlarından biri olan Growth Hacking’i masaya yatırıyor. Wyndham Grand Hotel’de düzenlenecek olan konferans, işini büyütmek isteyen online girişimler için “düşük bütçeli online pazarlama” olarak tanımlanabilecek geleceğin pazarlama yöntemini, dünya çapından örnekler ve çarpıcı büyüme stratejileriyle ele alacak.

2010 yılında ortaya atılan ve erken aşama internet girişimleri için ideal bir kavram olan Growth Hacking, online pazarlamadan farklı olarak, avantaj sağlayan her türlü metriği dikkate alıp kısıtlı bütçelerle eldeki verileri analiz etme, test etme ve ölçümleme prensibine dayanıyor. Ürün, ürün ekipleri ve pazarlamacılar arasındaki sınırları ortadan kaldıran Growth Hacking uzmanları, büyüme odaklı bir bakış açısıyla kullanıcı alışkanlıkları ve üyelik süreçlerini a’dan z’ye irdeliyor ve pazarlama alanında en iyi uygulamaları düşük bütçelerle hayata geçiriyorlar. A/B testinden Google Analytics’e, SEO’dan viral pazarlamaya kadar pek çok uygulama, merak ve yaratıcılıkla beslenen Growth Hacking sürecinde kullanılıyor. Facebook, Twitter, AirBnB, Dropbox, LinkedIn gibi dev şirketler de, bu yeni kavramın getirilerinden faydalanan şirketler arasında.

Konferansın konuşmacıları arasında 500 Startups’tan Distribution Hacker-in-Residence Mathew Johnson,  Traction: A Startup Guide to Getting Customers kitabının yazarı Justin Mares, Quint Growth kurucusu Jamie Quint, AngelList’ten Venture Hacker Dave Zohrob ve Boostable Kurucu Ortağı Selçuk Atlı gibi Growth Hacking’de ün salmış sektörün başarılı isimleri yer alıyor.

Etkinlik dâhilinde bahsedilecek konular şu şekilde sıralanıyor:

Growth Hacking nedir?Analiz MühendisliğiArama Motoru OptimizasyonuWeb Sitesi Optimizasyonuİçerik PazarlamaGirişimciler için Lean MarketingE-Posta PazarlamaRemarketing OptimizasyonuDönüşüm OptimizasyonuÜcretli ve Organik Müşteri Kazanımı

Growth Hacking konferansına katılmak isteyenler  buradan form doldurarak kayıt yaptırabilirler.

The post Growth Hacking ustaları İstanbul’a geliyor appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder