15 Kasım 2014 Cumartesi

Mattan Griffel Master In Growth Konferansında

Online eğitim üzerine yoğunlaşan One Month’un kurucusu ve CEO’su olan Mattan Griffel, Master In Growth konferansında Growth Hacking tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak.

Eğitimini New York Üniversitesi’nde felsefe üzerine yapan ve metafizik – bilinç üzerine bir tezle mezun olan Mattan Griffel, ardından kendi girişimini hayata geçirmek için çalışmalara başlamış. Griffel’in kurucu ortak olduğu One Month, online eğitim alanında dikkat çeken girişimlerden biri. Ruby on Rails eğitimi için One Month Rails isimli bir eğitim programı geliştiren One Month, kendi alanında en çok satan işlerden birine imza atmış.

One Month, Y-Combinator destekli bir girişim.

Griffel aynı zaman New York’un 30 yaşın altındaki girişimciler oluşturduğu şehir temsilcileri grubunun bir parçası ve geçmişte Pepsico, Bloomberg, GM, NYSE gibi şirketlere danışmanlık yapmış. Ayrıca birçok üniversitede konuşmacı olarak yer almaya da devam ediyor.

Mattan Griffel, 12 Aralık’ta İstanbul’da düzenlenecek olan Master In Growth konferansında sahnede olacak. Master In Growth’a kayıt olmak için: http://masteringrowth.com/

The post Mattan Griffel Master In Growth Konferansında appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder