12 Kasım 2014 Çarşamba

Etohum Londra Konferansı yarın gerçekleşecek

Etohum’un İngiltere’de girişimcilerle bir araya geleceği Londra Konferansı yarın (12 Kasım) gerçekleşecek.

Etohum Londra Konferansı’nda birçok başarılı girişimci ve iş adamı konuşmacı olarak yer alacak. Konuşmacılar şu şekilde; Pru Ashby, Burcak Unsal, Nevzat Aydın, Koray Karataş ve Ferhan Cook, Ferruh Mavituna, Bora Kızıl, Ozgur Altan ve Sarah Drinkwater.

London & Partners’da teknoloji sorumlusu olan Pru Ashby daha önce Sidney ve Şangay’da birçok farklı şirkette çalıştıktan sonra Londra’ya yerleşmiş. Think London’da iş geliştirme müdürü olarak çalışan Ashby, ardından London & Partners’a katılmış. Şuan şirketin devlet ilişkileri sorumlusu, teknoloji sorumlusu ve kıdemli iş geliştirme müdürü olan Pru Ashby, Tech City UK’de de işbirliği sorumlusu rolünü üstlenmiş durumda.

Burçak Ünsal ise Türkiye’nin en önemli ve tanınmış avukatlarından biri. Ünsal Gündüz Hukuk Ofisi’nin sahibi olan Burçak Ünsal, aralarında Google ve YouTube’un da bulunduğu bir çok teknoloji şirketininin hukuk danışmanlığını yapmıştır.

Nevzat Aydın, hepimizin tanıdığı üzere YemekSepeti’nin kurucusu ve Türkiye’nin en önemli girişimcilerinden biri.

Ferhan Cook, Türkiye’nin en başarılı iş kadınlarından biri. Daha önce Apple’ın Amerika’daki merkezinde ve Paris’te multimedya başkanı olarak 11 yıl görev yapan Cook, birçok farklı şirketteki deneyimlerinin ardından m-Spark.org’u hayata geçirmiş. Kendisi aynı zamanda Galata Business Angels oluşumunun da kurucu üyelerinden biri.

Koray Karataş, Hacettepe Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühensdisliği ve Bilkent Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisans eğitimi gördü. 15 yıl kadar büyük ölçekli Kamu Yazılım projelerinde görev aldı. Ardından Almanya Siemens firmasının merkezinde görev yapmaya başlayan Karataş, 2006 yılında  görevinden ayrılarak kendi girişimini hayata geçirdi akakce.com’u kurdu ve halen bu şirketin yöneticiliğini yapmakta.

Ferruh Mavituna, internet ortamında güvenlik odaklı bloguyla ciddi bir kitleye ulaşarak adını duyurmuştu. Ardından 2009 yılında kendi online güvenlik şirketi olan Netsparker’ı kuran Mavituna, şuan İngiltere’de bu şirketin yöneticiliğini yapmaya devam ediyor.

Bora Kızıl, internet ve ödeme alanında faaliyet gösteren farklı şirketlerde çalıştıktan sonra 2012 yılında nazillisepeti.com ismiyle kendi girişimini hayata geçirmiş. Kızıl 2012 yılından bu yana ayrıca Angel Labs’ta lider eğitmen olarak da görev yapıyor. Angel Labs, Avrupa’da melek yatırımcılık konusunda danışmanlık veren bir şirket.

Özgür Altan, öğrenim hayatını Boğaziçi Üniversitesi ve London Business School’da tamamladıktan sonra bankacılık alanında çalışmaya başladı. İngiltere’de bankacılık alanında 12 yıllık bir tecrübeye sahip olan Altan, şu sıralar European Investment Fund’da yatırım yöneticisi olarak görev yapıyor.

Sarah Drinkwater, Etohum toplantısının da gerçekleşeceği Google’ın Campus London yerleşkesinin yöneticisi olarak çalışıyor. İngiltere’de birçok önemli yayında yazar olarak çalışan Drinkwater, ardından Google’a katılmış ve birçok farklı görevde bulunmuş. Şimdilerde de Campus London’ın baş yöneticisi konumunda.

Etohum Londra Konferansı’na halen kayıt yaptırmadıysanız: http://london.etohum.com/

The post Etohum Londra Konferansı yarın gerçekleşecek appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder