25 Kasım 2014 Salı

Etohum başvuruları için son bir hafta

Etohum 2015 için başvurular 30 Kasım’da sona eriyor.

Etohum, Türkiye çapında fikirlerine ve çalışmalarına güvenen girişimcileri bir araya getirecek olan Etohum 2015 listesi için başvuruları 30 Kasım’a kadar kabul ediyor. Başvurular arasında seçilecek girişimciler Etohum’un girişimci listesine katılacak ve projelerini geleceğe taşıma konusunda önemli imkanlara erişme şansı elde edecek.

Girişimin hedefi, iş modeli, şirket olup olmama, yatırım potansiyeli gibi kriterlere göre değerlendirilerek seçilecek girişimlere, ilk etapta sunum yapmanın incelikleri ve yatırımcıların beklentileri üzerine üç aylık bir eğitim verilecek. Ardından Etohum Yatırımcı Kulübü’ne sunum yapacak olan girişimciler, şirketlerine yatırım alabilmek için melek yatırımcılarla daha detaylı görüşme fırsatı yakalayabilecekler.

Program kapsamında seçilen girişimler, Şubat ayında Etohum tarafından düzenlenen Startup Turkey konferansına davet edilecek. Girişimciler; iş planından proje yönetimi ve sunum tekniklerine kadar birçok konuda verilecek bilgilendirmeden sonra, kurmak istedikleri şirketin iş planlarını ve/veya internet sayfalarını hazırlama aşamasında mentorlardan koçluk ve yönlendirme alabilecekler.

Bu yıl Etohum; MasterCard ile birlikte Fintech alanında girişimlere özel imkanlar sunarken yine Turkcell ve Microsoft Ventures gibi iş ortaklarıyla birlikte hem telekomünikasyon hem de uluslararası pazara açılma konusunda önemlir fırsatlar yaratacak.

Etohum’a başvurmak için: http://basvuru.etohum.com/

The post Etohum başvuruları için son bir hafta appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder