19 Kasım 2014 Çarşamba

Borsa İstanbul Özel Pazar girişmcilerle yatırımcıları buluşturacak

Borsa İstanbul’un girişimcilerle yatırımcıları ortaklıklar kurmak amacıyla bir araya getirecek olan platformu Borsa İstanbul Özel Pazar faaliyete geçti.

Borsa İstanbul’un şirketlere halka açılmadan finansman bulma, payını satmak isteyen şirket ortaklarına likidite sağlama, yatırımcılara ise hem yeni yatırım seçenekleri hem de yatırımlarını likide edebilme imkânı sunan Özel Pazar platformu girişimcilik ekosisteminin paydaşları ve temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen gong töreni ile başladı.

Halka açılmadan pay alımı-satımı amacıyla şirketler ile yatırımcıları bir araya getiren web tabanlı ve üyelik bazlı bir platform olan Özel Pazar, şirketlere halka açılmadan finansman bulma, payını satmak isteyen şirket ortaklarına likidite sağlama, yatırımcılara ise hem yeni yatırım seçenekleri, hem de yatırımlarını likide edebilme imkânlarını sunacak.

Yeni pazar yeri sayesinde hem erken aşama Yeni Girişimler, hem de girişiminde yol kat ederek belirli bir büyüklüğe erişmiş Yükselen Girişimler, nitelikli ya da lisanslı melek yatırımcılara doğrudan erişim imkanı bulacak. Pazarda, ortaklık ve pay alım-satım sürecinde ihtiyaç duyulan hukuki ve finansal danışmanlık gibi birçok konuda şirketler ile yatırımcılara destek olacak Servis Sağlayıcılar ve Aracılar da yer alacak olup gerekli olan tüm hizmetler tek platformdan sunulacak.

The post Borsa İstanbul Özel Pazar girişmcilerle yatırımcıları buluşturacak appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder