11 Kasım 2014 Salı

Selçuk Atlı 12 Aralık’ta Master In Growth Konferansında

Farklı çalışmalarıyla yurt dışında en tanınmış Türk girişimcilerden biri olan Selçuk Atlı, 12 Aralık’ta İstanbul’da Master In Growth konferansında konuşacak.

Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü yüksek bir dereceyle bitiren Selçuk Atlı, ardından Politecnico di Milano Üniversitesi’nde iletişim ve ürün tasarımı üzerine lisansüstü eğitim almıştır. Master derecesini ise New York’ta bulunan Renssealaer Polytechnic Institute’de almıştır.

Öğrenim hayatı boyunca da birçok farklı girişimde yer alan Selçuk Atlı, ardından sosyal medya reklamlarını otomatik bir altyapı üzerinden yönetmeyi mümkün kılan SocialWire’ı kurmuştur. Ardından yine bir online reklam platformu olan Boostable‘in kurucularından biri olan Atlı, YCombinator’den destek alarak çalışmalarına San Francisco’da devam ediyor.

Dünya Bankası’ndan inovasyon ödülü alan, Facebook’un inovasyon ödüllerine SocialWire projesiyle aday gösterilen ve Endeavor.org‘un yüksek etkileri girişimcileri arasında yer alan Selçuk Atlı, aynı zamanda müziğe olan ilgisiyle de tanınır. Atlı’nın kendi besteleri mevcut ve İstanbul – New York ve Milano’da çeşitli gruplarla birlikte müzik yapmış.

Master in Growth konferansı için biletler tükenmeden kayıt olun: http://masteringrowth.com/

The post Selçuk Atlı 12 Aralık’ta Master In Growth Konferansında appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder