17 Nisan 2014 Perşembe

Startup Wise Guys BusinessTech Başvuruları Başladı

Startup Wise Guys geleceğin B2B yazılımlarının vizyonunu oluşturacak girişimlerini arıyor. Startup Wise Guys BusinessTech Avrupa’da B2B odaklı ilk girişim hızlandırıcı kuruluştur. Seçilen girişimlere 3+1 aylık bir eğitim programı, tohum yatırımı, değerli mentörlerin danışmanlığı ve iyi kurulmuş bir iş ağı sunulmaktadır.

BusinessTech kuruluşlarla girişimler arasında bir köprü oluşturarak bu girişimlerin daha büyük pazarlara ulaşmalarını sağlamayı ve ilk pilot çalışmalarını uluslararası şirketlerle gerçekleştirmelerine yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Programa seçilecek takımların proje fikirlerinin finans, bankacılık, güvenlik ve bulut bilişim konularından en az biri ile ilgili olması gerekmektedir.

Program süresince 100’ü aşkın uluslararası mentörle çalışacak olan takımlar iş planlarını şekillendirecek, ürün prototipi geliştirecek ve fikirlerini yatırımcılara satacaklardır. 12 haftalık programın sonunda takımlar projelerini Londra, Talinn ve Silikon Vadi ile uzantılı büyük şirketlere, risk sermayesi yatırımcılarına ve melek yatırımcılara sunma fırsatına sahip olacaktır.

Seçilen girişimlere Strartup Wise Guys tarafından kurucu sayısına göre %8’lik hisse karşılığında 15.000 Euro’ya kadar yatırım yapılacaktır. Takımların en az 2 kurucusunun olması beklenmektedir. Seçilen girişimlerin başarıya ulaşması için gerekli tüm kaynaklar, Mentörler, danışmanlar ve eğitimciler sağlanacaktır.

Programın son başvuru tarihi 20 Mayıs 2014’tür.

Tüm başvurular Startup Wise Guys’ın yatırımcıları ve mentörleri tarafından değerlendirilecek olup, seçilen başvurularla görüşmeler Skype üzerinden devam edecektir. Son aşamaya kalan girişimler Talinn’e davet edilecektir. 3 aylık eğitim programı Temmuz 2014’te başlayacaktır.

Programın başvuru adresine buradan ulaşabilirsiniz.

Program hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve geçtiğimiz yılın seçilen girişimleri hakkında bilgi edinmek için http://www.startupwiseguys.com/adresine ulaşabilirsiniz.

The post Startup Wise Guys BusinessTech Başvuruları Başladı appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder