13 Mart 2014 Perşembe

Markanızı Duyurmanıza Yardımcı Olacak 5 Sosyal Medya Uygulaması

#1 Feedly

Blogları okumak ve onlara katkıda bulunmak şirketlerin güncel kalmasına, yeniliklere adapte olmasına ve ilişki geliştirmesine olanak sağlar. Feedly, takip ettiğiniz blogları görüntülemenizi, okumanızı ve yönetmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Tüm bloglarınızı tek bir platformda toplayarak daha çok zaman kazanabilir, üretkenliğinizi arttırabilirsiniz. Aynı zamanda beğendiğiniz blog yazılarını dilediğiniz sosyal medya ağının logosuna tıklayarak yine bu platformdan paylaşmanız mümkündür.

#2 Buffer

Hazır paylaşmaktan söz etmişken, ücretsiz Buffer uygulaması ile video, resim, blog, makale, tweet ya da durum güncellemelerinizi kolayca paylaşabilirsiniz. Örneğin şirketinizin sosyal medya içeriğine Facebook, LinkedIn ve Twitter linklerini ekleyerek tek bir ekrandan tüm bu platformlarda paylaşılmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda Analytics sekmesini kullanarak içeriğinizin ne kadar tıklandığını, retweet aldığını ve kaç kişiye ulaştığını görmeniz mümkündür. Ek olarak Buffer, Feedly ile çalıştığından içerik paylaşımını kolayca yönetmenize olanak sağlayacaktır.

#3 Mention

Mention, sosyal medyada şirketinizin pazarlamasının kalitesini izlemenize olanak sağlar. Uygulama marka ismini ya da belirttiğiniz anahtar sözcükleri izlemek üzerine geliştirilmiştir. Uygulamanın sağladığı geri bildirimlerle markanızdan söz eden insanlara zamanında ulaşmanız ve daha interaktif bir yaklaşım sergilemeniz mümkündür. Mention yalnızca şirketinizle ilgili değil sektörünüz ve rakiplerinizle ilgili size bildirimlerde bulunarak tüketiciler için nelerin popüler olduğunu görmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda bu uygulama ile gelen geri bildirimlerin sizinle aynı anda tüm ekibinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

#4 Flipboard

Flipboard uygulaması okurlarınızla paylaşabileceğiniz, onları sektörünüzle ilgili haberlerle bilgilendirebileceğiniz içerikleri bulmanızı sağlamaktadır. Flipboard ile pazarlama stratejinize bağlı olarak sektörünüzle ilgili sayfaları, popüler videoları, fotoğrafları ve ilgili haberleri seçebilir; sıkça ziyaret ettiğiniz blogları ve web sitelerini ekleyebilir; şirketinizi son trendleri takip eden ve bilen bir yer haline getirebilirsiniz.

#5 Vine

Videolar tüketicilerin tüm duyularına hitap etmektedir. Eğer sıkça video paylaşmıyorsanız sıranın arkalarında kalırsınız. Vine uygulaması Instagram’ın videolarına benzemektedir fakat kullanıcılarına daha geniş paylaşım yetenekleri sunmaktadır. Diğer kullanıcıları arayarak, takip ederek, iletişime geçerek bir topluluk oluşturabilir, mevcut topluluğunuzu genişletebilirsiniz.

 

Kaynak:

5 Best Social Media Apps to Help Market Your Brand

The post Markanızı Duyurmanıza Yardımcı Olacak 5 Sosyal Medya Uygulaması appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder