12 Temmuz 2014 Cumartesi

Kodlama Bilmeden Kullanabileceğiniz 10 Pazarlama Aracı

 

 

 

 

 

 

 

1.       Colibri.io

Colibro uygulaması size müşterilerinizin online ortamda en çok nelerle ilgilendiklerinin bilgisini verir. Böylece müşterilerinizin ilgi alanlarına göre içerikler oluşturabilirsiniz.

Uygulama ile trafiğinizi çeşitlendirebilir, SEO ayarlarınızı doğru yönde geliştirebilirsiniz. Colibrio uygulamasını Google Analytics ile entegre etmek mümkündür.

2.       Pay Wıth A Tweet 

Pay With A Tweet uygulaması ürününüzle ya da paylaştığınız içeriklerle ilgili tweet atan insanlara ulaşmanıza olanak sağlar. Bu şekilde ürününüzün lansmanının erken dönemlerinde virale dönüştürebilir ya da paylaştığınız içeriklerin webde olabildiğince yayılmasını sağlayabilirsiniz.

3.       Hello Bar

Hello Bar web sitenizin üzerine yatay bir aksiyona çağırma butonu oluşturmanızı sağlayan oldukça basit bir uygulamadır. Oluşturacağınız aksiyon butonları aracılığı ile trafiğinizi arttırabilir, kullanıcıların e-posta adreslerini toplayabilir ya da ziyaretçileri sosyal medya kanallarınıza yönlendirebilirsiniz. Uygulama üzerinden hangi butona ne kadar tıklandığını takip edebilir, her bir sayfanıza özel bir aksiyon butonu tanımlayabilirsiniz.

4.       Bounce Exchange

Bounce Exchange uygulaması, site ziyaretçilerinin siteden ayrılmadan önce onları sunduğunuz ürünün müşterisi olmaya davet etmenize olanak sağlar. Uygulama aracılığı ile ziyaretçilerinizin siteden neden ayrıldığını öğrenebilir, oluşturduğunuz aksiyonlarla A/B testleri yapabilirsiniz.

5.       SessionCam

SessionCam uygulaması web sitesi ziyaretçilerinizin hareketlerini mobil platformlar da dahil olmak üzere izlemenize ve problemli alanları keşfederek dönüşüm oranını arttırmanıza olanak sağlar. Uygulama ile sitenizin kullanıcılarının davranışları hakkında daha fazla bilgi sahibi olursunuz.

6.       Qualaroo

Qualaroo web sitesi ziyaretçilerinize anket yapmanıza olanak sağlar, böylece ziyaretçilerinizin neye baktıkları hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Uygulamayı hem masa üstü hem de mobil platform kullanıcıları için kullanmanız mümkündür.

7.       Consumer Barometer

Consumer Barometer e-ticaret şirketlerine online tüketicileri hakkında stratejik kararlar alabilmek için ihtiyaç duydukları ekstra bilgiler sağlar. Uygulama için herhangi bir yere kayıt olmanıza gerek yoktur, basitçe web sitesine gidip tıklamanız yeterlidir.

8.       ListBuilder

ListBuilder web sitenizin ziyaretçilerinin e-posta adreslerini toplayan ücretsiz bir uygulamadır. Hem mobil hem de masa üstü platformlarında çalışmaktadır. Uygulamayı Aweber ve Mailchimp gibi diğer e-posta servisleri ile entegre etmeniz mümkündür.

9.       Vero

Vero web sitenizi kullanan insanların davranışlarına uygun şekilde e-posta göndermenize olanak sağlar. Uygulama ile tüm kampanyalarınızı herhangi bir teknolojik bilgi gerektirmeksizin kişiselleştirebilir ya da test edebilirsiniz.

10.   Infusion Soft

Infusion Soft küçük işletmelere özel otomatikleştirilmiş satış ve pazarlama yazılımıdır. Yazılım ile e-posta ve sosyal pazarlama faaliyetlerinizi takip edebilir, müşterilerinizi organize edebilir,olası müşterilerinizin takibini yapabilirsiniz.

 

Kaynak:

35 Growth Hacking Tools for Marketers Who Don’t Code

The post Kodlama Bilmeden Kullanabileceğiniz 10 Pazarlama Aracı appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder