17 Ocak 2015 Cumartesi

Facebook mesai saatlerini de istiyor

Facebook, birkaç ay önce duyurduğu iş odaklı servisi Facebook at Work’ün test edilmeye başlandığını duyurdu. Servis, sosyal ağın mesai saatlerinde işlevsel bir şekilde kullanılmasını sağlayacak.

Facebook at Work, çalışanların profesyonel amaçlarla birbirlerinden haberdar olmalarını ve iletişim kurmalarını sağlayan kurumsal bir sosyal ağ. Şirket içerisinde kullanıma özel olarak geliştirilen servis, çalışanların kişisel profillerinden ayrı bir şekilde çalışma arkadaşlarıyla iletişim kurabilecek.

Çalışanların paylaşımları ve genel olarak bilgileri, yalnızca şirketin diğer çalışanları tarafından görülebilecek.

Büyük şirketlerin çoğu çalışanların işe konsantre olmaları için Facebook’a erişimi engelliyor. Facebook at Work ise henüz daha çoğunu bilmediğimiz işlevsel özellikleriyle, sadece ofisin değil iş süreçlerinin içerisine girmeyi amaçlıyor.

Facebook at Work yalnızca şirket içi kullanım odağında tasarlandığı için LinkedIn’i tehdit etmiyor olsa da, gelecekte yapılacak birkaç güncelleme ile bu durum değişebilir.

Testleri başlayan servisin yılın ilk çeyreğinde hem web sürümünün hem de iOS ve Android için mobil uygulama sürümünün sunulması bekleniyor.

The post Facebook mesai saatlerini de istiyor appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder