5 Mayıs 2014 Pazartesi

Türkiye’de Google Glass Fiyatları

Google Glass, son olarak bir günlüğüne sınırlı sayıda satışa sunulmuştu. Google’ın bu satışı sadece Amerika ile sınırlı yapması diğer ülkelerde yaşayanların gözlüğe ulaşmasını zorlaştırdı. Elbette bu durumu fırsata dönüştürenler de yok değil.

Eğer şimdiye kadar bir Google Glass sahibi olamadıysanız, biraz (!) yüksek bir fiyat ödeyerek bu şansa sahip olabilirsiniz. Google’ın Amerika’da gerçekleştirdiği satışta Glass almayı başaranlar, şimdi bunu Türkiye’de satıyor. Sahibinden.com üzerinde Google Glass ilanlarına rastlamak mümkün. Hatta Sahibinden.com da bu konuyla ilgili bir basın bildirisi yayınlamış.

Google Glass’ların Türkiye fiyatı 4,400 TL ve 4,900 TL arasında değişiyor. Amerika’da tek günlük satışta 1,500 + vergi fiyatıyla satılan Glass, Türkiye’de biraz daha pahalıya geliyor. Elbette bu rakamları ödemek şimdilik pek mantıklı değil. Eğer bir Glass geliştiricisi ya da zengin bir teknoloji meraklısı değilseniz…

Google Glass henüz seri üretime girmediği için fiyatları bu denli yüksek. 2014′ün sonlarında seri üretimin başlayabileceği konuşuluyor.

The post Türkiye’de Google Glass Fiyatları appeared first on Etohum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder